Nova College houdt Open huis

Foto: Nova College

Het Nova College houdt maandag 26 november van 18.00 – 21.00 uur Open huis voor mbo opleidingen in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en Harlingen en IJmuiden. De opleidingen Sport en Bewegen van CIOS Haarlem houden Open huis op zaterdag 24 november van 10.00 – 14.00 uur aan de IJsbaanlaan in Haarlem.

Nova College verzorgt mbo Autotechniek, Bouw, CIOS Sport en Bewegen, Dans en Theater, Handel en Commercie, Hotelschool en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie door COSMO Academy Haarlem, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep, zij groeien er ook persoonlijk.

Keuzegids MBO: beste roc Randstad en 19 topopleidingen

Het Nova College is volgens de Keuzegids MBO 2018 het beste roc in de Randstad en staat landelijk op de 11de plaats. Ook heeft het Nova College volgens de Keuzegids MBO 19 ‘topopleidingen’: Acteur en Danser, Handhaver, Laboratoriumtechniek, Mediamanager en Mediavormgever, Leidinggevende entertainment en events (COSMO Academy Haarlem), Sport en Bewegen CIOS Haarlem Hoofddorp, Procestechniek en Verpleegkundige.

Persoonlijk advies

Op het Open huis krijgen bezoekers informatie en persoonlijk advies van docenten, stagebedrijven en studenten. Aanmelden kan via www.novacollege.nl.

Reacties