Heemstede zondag 15 juli: tennisclinic voor het goede doel: Bestrijding Parkinson

Foto: Charles Duijff

Nooit getennist, beginnend of gevorderd? Tennisleraren Peter Bouten, Michel Admiraal en Ruud Verhoeven verzorgen met een groep ervaren tennissers/competitiespelers een gevarieerde clinic van 1,5 uur. Er wordt gewerkt in kleine groepen en er komen verschillende spelelementen aan bod.

Na iedere clinic sluiten we af met ‘round the table’, een spelvorm rondom het net.  Er worden twee rondes gespeeld, te weten om 13.15 uur en 15.00 uur. Er zijn leenrackets aanwezig.

WAAR?

We zijn te gast bij tennisvereniging Merlenhove op het mooie park Groenendaal in het Heemsteedse bos.

DE KOSTEN?

Voor de tennisclinic betaal je € 12,50 per persoon contant te voldoen voor aanvang van de clinic.

Wil je meedoen met de wijnproeverij en/of loterij, dan reken je daarvoor extra af.

Mette van der Ven van BarefootReflexologie is aanwezig voor een ontspanningsmassage aan de voeten,

€ 15 voor een halfuur. Voor meer info en aanmelden: [email protected]Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

ONS MOTTO?

Sportiviteit en gezelligheid, met aandacht voor Parkinson. De sportiviteit vinden we in de tennisclinics, de gezelligheid maken we op het terras met gitaarmuziek van Sam, wijnen van Paul Brantjes en de goede zorgen en heerlijke daghap van Mirjam en Marieke.

WAAR DOEN WE HET VOOR?

De opbrengst van deze middag gaat naar de sponsorpot van Team Gijs, een fietsteam rondom Gijs de Vries, Parkinsonpatient. Zij doen  op 1 september mee met de BikevoorParkinson in Limburg, onderdeel van Boogies Extreme en georganiseerd door ParkinsonNet, verbonden aan het Radboudumc in Nijmegen. Het geld gaat naar onderzoek voor Parkinson en nieuwe ontwikkelingen rondom patiëntenzorg. De cheque wordt na de finish op de Cauberg overhandigd aan de afdeling neurologie van het Radboudumc in Nijmegen. Voor meer informatie: www.voorparkinson.nl

INSCHRIJVEN EN INFORMATIE?

Mail of bel/WA naar Marja: [email protected], 06-2236 8991 of naar Ivonne: [email protected], 06-5064 1545. Geef je voorkeurstijd aan. Vol is vol, aangevuld met een reservelijst.

Sportieve groet, Marja en Ivonne

Reacties