Gratis compost als beloning voor scheiden gft- en groenafval

Foto: Charles Duijff

Gratis compost    Op zaterdag 25 maart 2017 tijdens de Landelijke Compostdag kunnen inwoners van de gemeente Heemstede op vertoon van hun legitimatie gratis vier zakken compost ophalen bij de milieustraat aan de Cruquiusweg 47 in Heemstede.

De milieustraat is op zaterdag geopend van 9.00-16.00 uur. Het is van groot belang om op tijd te komen, want op=op!  BELANGRIJK U wordt dringend verzocht uw auto NIET te parkeren naast- of in de omgeving van de Milieustraat.  Dit kan leiden tot grote verkeersproblemen (opstoppingen).  Uw inzet wordt beloond.  U kunt het terrein op per auto om uw compost in te laden.  Nogmaals NIET PARKEREN in de omgeving.

Met deze jaarlijkse compostactie bedanken afvalbedrijf De Meerlanden en de gemeente Heemstede de inwoners voor hun inspanning groente-, fruit- en tuinafval (gft) en groenafval (zoals snoeihout, takken, gras) gescheiden aan te leveren.  Dit organisch afval wordt door De Meerlanden in Rijsenhout verwerkt tot compost. Inwoners krijgen het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost.  Ook inwoners van een wijk, straat of flat waar organisch afval niet gescheiden wordt ingezameld, kunnen op vertoon van hun legitimatie gratis compost ophalen.  Bij de zakken ontvangt u een flyer met gebruiksinstructies.

Reacties