Grootse Lentefair Heemstede met ruim 200 kramen, entertainment en Kids Area

Foto: Charles Duijff

HEEMSTEDE – Aanstaande zondag 26 mei staan de Heemsteedse Binnenweg en Raadhuisstraat weer helemaal in het teken van de jaarlijkse Lentefair.

De Voorjaarsmarkt is al meer dan 10 jaar een begrip in Heemstede en wijde omgeving en staat bekend om haar ‘hoogwaardige’ producten en vele trouwe kraamhouders en bezoekers. Door de Lentefair extra flair te geven, worden er, net zoals vorig jaar, weer extra activiteiten en muzikaal entertainment toegevoegd die de markt versterken en u als bezoeker zal verrassen. De gezellige Lentefair vindt plaats op de Binnenweg/Raadhuisstraat in Heemstede op zondag 26 mei van 11-17 uur.

Kramen
Dit jaar zullen de Binnenweg en de Raadhuisstraat weer worden gevuld met zo’n 200 kramen, die ingevuld zullen worden door Heemsteedse ondernemers en deelnemers van buitenaf. Ook zullen er verschillende foodtrucks staan.

Entertainment
Entertainment zal niet ontbreken en werkt ‘sfeer verhogend’ tijdens de Lentefair. Dit jaar zal er een grootse kleurrijke parade door de straten paraderen die u verstelt doen staan. Daarnaast is er muzikaal entertainment aanwezig in de vorm van een grote muzikale band.
De gekleurde kinderdraaimolen zal op het grote plein voor de HEMA worden gepositioneerd. Ook is er weer de mogelijkheid om je te laten schminken.Kids Area
Het begin van de Raadhuisstraat (op de parkeerplaats bij het voormalige post- en telegraafkantoor, hoek Postlaan) wordt omgetoverd tot Kids Area met vier springkussens. De kinderen kunnen losgaan, terwijl de (groot)ouders rondsnuffelen op de markt of een plekje bemachtigen op één van de picknicktafels.

Eten en drinken
Behalve dat er in kramen veel te proeven valt, zijn natuurlijk de horecabedrijven open en bieden de vele terrassen tussen het slenteren door een rustpuntje voor een drankje en een hapje.

Cookieinstellingen