Heemstede 3 september: Berkenrode Tuinconcert & Italiaanse maaltijd

Foto: Charles Duijff

Op zondag 3 september is wederom een aantal zeer jonge toptalenten, winnaars van van het Prinses Christina Concours, te beluisteren tijdens een optreden op het unieke Berkenrode tuinconcert op de heerlijkheid Berkenrode in Heemstede.

Aansluitend aan het concert kan men genieten van een Italiaanse maaltijd, verzorgd door Schouwenburg Catering. De maaltijd zal worden opgeluisterd door het jonge, aanstormende talent, operazangeres Samantha Faina (sopraan). Een schitterende gelegenheid te genieten van muziek en de zomer te vieren!

Het is dit jaar alweer de negende keer dat Rotary Club Haarlem Oost en Soroptimistclub Haarlem-Kennemerland samen dit bijzondere en gezellige evenement organiseren: een evenement voor het hele gezin op het prachtige landgoed Berkenrode. De opbrengst gaat naar de Classic Express van het Prinses Christina Concours: de unieke concertzaal op wielen waarmee stad en land wordt aangedaan. Met de concerten in deze bus hebben inmiddels meer dan 100.000 kinderen kennis gemaakt met klassieke muziek.

Kinderen gratis toegang

Kaarten voor het concert kosten € 27,50 in de voorverkoop, inclusief een welkomstdrankje. Aan de poort wordt dat € 32,50. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de toegang gratis omdat de organisatoren hen graag op een ongedwongen manier willen laten kennismaken met klassieke muziek. Voor de aller jongsten is er een kinderhoek met leuke activiteiten.

Aanschuiven voor de Italiaanse maaltijd kan voor € 18,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen tot en met 16 jaar. Reserveren voor de maaltijd kan uiterlijk tot en met zondag 21 augustus.

De ontvangst op 3 september is vanaf 14:00 uur, het concert begint om 15:00 uur.

Heerlijkheid Berkenrode is te vinden op Herenweg 131 in Heemstede.

Kaarten voor zowel het concert als de maaltijd zijn te bestellen via: BERKENRODE tuinconcert

Cookieinstellingen