Gast-expo ‘Alles is liefde’ van Anna (8 jaar) bij galerie De Zout Haarlem

Foto: Compilatie aangeleverde foto s

De expo ‘Alles is liefde’ laat de zoektocht naar hartjes zien van de achtjarige Anna. De ‘hartjes’ vindt ze voornamelijk in de natuur en vertellen haar een verhaal, het verhaal van liefde. ‘Alles is liefde’ is de oproep van een achtjarig meisje om lief te zijn voor de natuur en alles en iedereen om ons heen.

“Twee jaar geleden liep ik op straat en zag een hartje in een stukje gras tussen twee tegels. Ik was aangestoken door hartjes zien. Ik kreeg een hartjes-bril op en de natuur gaf mij nog meer hartjes’, aldus Anna.
Een ‘hartje’ in een wolk, zand, boom of een kopje cappuccino, overal werden ze vastgelegd of meegenomen. Anna was zes jaar toen ze begon en nu 2,5 jaar later telt haar verzameling bijna 60 ingelijste hart-werkjes. Het werd een fascinatie die uitmondde in een verzameling waar nog geen einde aan is gekomen, want Anna zoekt nog steeds naar hartjes, haar totems van liefde.

Alles is liefde
Voor wie het kan
En voor wie echt durft te kijken
Voor wie ietst durft te zoeken
Zelfs voor wie alleen nog maar
Het allerkleinste beetje durft te hopen

De Zout wil met Anna’s hartjes-project graag anderen inspireren en hoopt een verandering in bewustzijn en gedrag teweeg te brengen. Wil je meedoen met Anna’s project? Breng dan je ‘hartje’, dat je gevonden hebt, naar galerie De Zout, dan krijgt ook jouw hartje* een mooie plek in onze ‘Alles is Liefde’-expo. *Werkjes kunnen foto’s zijn van luchten, bladeren, stenen, gras of een element uit de natuur. Werken graag niet groter dan 20 x 20 cm.

Anna’s hartjes-project is van 10 december tot 9 januari 2023 te zien in pop-up galerie De Zout, Grote Houtstraat 149 te Haarlem, op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. De opening vindt plaats op zaterdag 10 december om 15.00 uur.

De opbrengst van verkochte hartjes is bestemd voor de Stichting Dierenlot.

De Zout is de nieuwe art-hotspot in Haarlem met een sociaal/maatschappelijke strijdbare houding.

De Zout laat zien dat kunst toegankelijk, zichtbaar en betaalbaar is voor iedereen, waar alles kunst mag zijn, een beleving, pretentie- en tijdloos! De Zout heeft een eigen pop-up-galerie aan de Grote Houtstraat 149 in Haarlem en is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
_______________________________________________________________________

Cookieinstellingen