Kerstboomverbranding Heemstede 2019 op woensdag 9 januari

Foto: Wikipedia

Vanaf maandag 7 januari kunt u uw kerstboom aanbieden langs de openbare weg. Kinderen kunnen dan de bomen inzamelen voor de jaarlijkse kerstboomverbranding die plaatsvindt op woensdag 9 januari om 19.00 uur op het trapveldje aan de Vrijheidsdreef.

Lever uw kerstboom in op woensdag 9 januari tussen 14.00 en 16.00 uur op de volgende plaatsen:

  • hoek Zandvoortselaan/Zandvoorter Allee
  • Glipper Dreef bij winkelcentrum
  • Jan Miense Molenaerplein
  • parkeerterrein Kohnstammlaan
  • parkeerterrein Amstellaan
  • Raadhuisplein, voor het raadhuis (tot 18.30 uur)

Loterij

Elke ingeleverde kerstboom levert een lootje voor de loterij en € 0,20 op. De trekking van de loterij wordt verricht door burgemeester Astrid Nienhuis om 18.30 uur op het trapveldje aan de Vrijheidsdreef. De hoofdprijs is een spelcomputer (Playstation 4).

Meer dan 80 kerstbomen aanbieden?

Heeft u meer dan 80 bomen ingezameld dan kunnen de bomen thuis worden opgehaald door Meerlanden. De bomen moeten dan wel langs de weg worden aangeboden. Neem hiervoor op woensdag 9 januari tussen 09.00 uur en 12.00 uur contact op met Niels Ottenhof via het algemene telefoonnummer 14 023

Vóór 7 januari en na 9 januari is uw oude kerstboom gft-afval

Doet u uw kerstboom vóór 7 januari of na 9 januari de deur uit? Dan biedt u deze (in stukken geknipt) aan via de groene gft-rolemmer of ondergrondse gft-container. Los geplaatste kerstbomen (naast de gft-container) worden niet meegenomen.

Reacties