Heemstede: gemeentesecretaris Willem van den Berg neemt swingend afscheid

Na bijna 29 jaar in Heemstede werkzaam geweest te zijn als gemeentesecretaris / algemeen directeur gaat Willem van den Berg op 1 juni 2018 met pensioen. Zijn afscheidsreceptie werd op woensdagavond 30 mei 2018 gehouden.

Met het vertrek van Willem van den Berg komt een einde aan een tijdperk waarin hij zich enthousiast, op geheel eigen wijze en blijvend innovatief heeft ingezet voor Heemstede, haar inwoners, het gemeentebestuur en de organisatie. Op geheel eigen wijze nam hij ook afscheid van het gemeentebestuur, collega ambtenaren en vele inwoners van Heemstede en vrienden. Er werd zelfs een fantastische Brass-Band ingehuurd, waarvoor terecht groot applaus (zie filmpje)! (klik op onderstaande foto’s voor vergroten)en zijn woorden van dankbaarheid natuurlijkHoogtepunten uit zijn loopbaan bij de gemeente zijn onder meer de in 2008 voltooide verbouwing van het raadhuis en de invoering van de ‘Heemsteedse Manier van Werken’. Daarnaast was hij als gemeentesecretaris op regionaal en landelijk niveau actief; netwerken is zijn tweede natuur en ook daar is Heemstede zeer wel bij gevaren… Hieronder zijn opvolgster Henriëtte de VosDe receptie begon dus buiten rond 19.30 uur. Voor het Raadhuis een gezellige drukte. Met optreden van Brassband Soli Brass uit Leeuwarden (websitelink onderaan)  Vervolgens trad het Voorwegkoor op (zie filmpje met twee nummers)

De receptie ging binnen in het Raadhuis nog lange tijd door met ondermeer een optreden van burgemeester Astrid Nienhuis en haar drie voorgangsters

Meer horen van de brass-band? zoek op www.heemstede.nieuws.nl

Website Brassband: SOLI BRASS

Reacties