Heemstede receptie afscheid Christa Kuiper #2

Op donderdag 24 mei 2018 vond de afscheidsreceptie plaats van de Heemsteedse wethouder Christa Kuiper. De redactie van www.heemstede.nieuws.nl was erbij. Deel 2 van het verslag met leuke foto’s en de complete speech van Christa. De speech van Astrid Nienhuis in deel 3.

Toen ik arriveerde bij het raadhuis van Heemstede stond Christa met echtgenoot en andere genodigden net buiten voor een foto. Daar maakte ik natuurlijk ook gebruik van (klik op onderstaande foto’s voor vergroting) Rond 16.30 uur begon binnen de receptie Met wel zeer jonge bezoekers….. Leden van de Historische Vereniging Heemstede Bennebroek (HVHB) Voor een drankje knijpt men nu en dan een ‘historisch’ oogje dicht Wethouder Heleen Hooij Bloemendaalse burgemeester Elbert Roest (2e v R) Rechts Dominieke Bos die strijdt voor een meer toegankelijke infrastructuur voor slechtziende inwoners in Heemstede. Dominieke maakt gebruik van een geleidehond… Hieronder wordt de wereldpolitiek serieus doorgenomen. ‘Christa moet nu echt naar de tweede kamer wordt gefluisterd in de gangen…’ Burgemeester Astrid Nienhuis

Schoondochter en dochter van Christa als ik me niet vergis en…..pas moeder bovendien (zie foto’s jongste bezoekers) Dat wordt druk met oppassen Christa….. Christa Kuiper met wethouder-collega Sebastiaan Nieuwland (D66) Christa met de ceremoniemeester Arno Schumacher !

 

Reacties