Koningsdag Heemstede een gezellig succes

Foto: Dirk Teeuwen

In Heemstede werden op vele locaties activiteiten georganiseerd. Ik noem bijvoorbeeld het Wilhelminaplein dat werd ingericht als muziekplein. De Sportparklaan was vanwege de vrijmarkt een druk bezochte plaats.

De redactie van Heemstede.nieuws.nl had andere verplichtingen, maar collega’s van de Heemsteedse courant Ellen Toledo en Dirk Teeuwen zullen u ongetwijfeld nog informeren over deze gezellige nacht en dag. Met dank aan hen voor de foto’s.

In Café de 1ste Aanleg werd traditie getrouw de Koningsnacht gevierd met coverband Faem.  In de Jan van Gooyenstraat was live muziek van Jamento te beluisteren, afgewisseld door dj Bert en er was een speciaal optreden van Yves Berendse.

In het Raadhuis werden de dragers van een Koninklijke onderscheiding ontvangen en vervolgens was er de ‘Oranje Franje’, ofwel een borrel en hapje voor alle Heemstedenaren met een gezellig muziekje op de achtergrond.

Het Wilhelminaplein werd tot laat in de avond ingericht als festivalplein. Er was o.a. Community Singing met Leny van Schaik in de Oude Kerk. Verder werd opgetreden door de Friction music Reggea-feestband en coverband Als de Brandweer.

Ook bij de Sportparklaan (en omgeving) waren diverse activiteiten.

Ook op de Jan van Goyenstraat was livemuziek verzorgd door de 2Generations Showband en dj Bas. Deze zorgden tot in de avond voor vermaak. Rudolf Kreuger deed hetzelfde bij een kleinschalig buurtfeest voor Koningsdag aan de Iepenlaan.

Reacties