Heemstede: Koninklijke onderscheiding voor 2 vertrekkende raadsleden (zie ook fimpje)

Op donderdag 29 maart 2018 heeft burgemeester Astrid Nienhuis tijdens de laatste vergadering van de huidige gemeenteraad een Koninklijke onderscheiding uitreikgereikt aan de heer W.M.M. (Wim) Heeremans van het CDA en aan de heer J.H. (Johan) Maas van de PvdA. Beiden zijn 12 jaar of langer actief geweest als volksvertegenwoordiger.

Wim Heeremans kwam in maart 2006 voor het CDA in de gemeenteraad van Heemstede. In de periode 2010-2014 was hij vier jaar lang fractievoorzitter van de CDA-fractie. Hij was daarnaast lid van de auditcommissie, die vanuit de raad het aanspreekpunt voor de accountant is. Ook was hij lid van het algemeen bestuur van Paswerk. De heer Heeremans is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Johan Maas werd in 2002 lid van de gemeenteraad Heemstede voor de PvdA. Hij was 12 jaar lang fractievoorzitter. Ook was hij voorzitter van de raadscommissie Ruimte en als langstzittend raadslid is hij tevens plaatsvervangend voorzitter van de raad. Daarnaast was hij voorzitter van het Havenlab, waarin een groep inwoners verenigd is die zelf een nieuw ontwerp hebben gemaakt voor de haven van Heemstede en waarbij de gemeente een faciliterende rol heeft. De heer Maas is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Raadslid Wim Heeremans (CDA) Hieronder Johan Maas (PvdA)Felicitaties op z’n plaats De beide vertrekkende en onderscheiden raadsleden De moeder van Wim Heeremans was met trots getuige

Reacties