Heemstede: Lijsttrekkersdebat in raadhuis op maandag 12 maart 2018

Foto: Charles Duijff

 

De gemeente Heemstede organiseert op maandagavond 12 maart 2018 een lijsttrekkersdebat in het raadhuis in Heemstede. Aan het debat doen alle lijsttrekkers mee van de zes politieke partijen die in Heemstede deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Dé gelegenheid dus om te horen wat de partijen belangrijk vinden voor Heemstede en welke prioriteiten zij stellen voor de komende vier jaar. Iedereen is van harte welkom.

Het debat

Het debat begint om 20.00 uur in de Burgerzaal van het raadhuis (inloop vanaf 19.30 uur). Aan de hand van stellingen gaan de lijsttrekkers van de zes partijen met elkaar in discussie over grote onderwerpen die in Heemstede spelen, zoals: overlast van doorgaand verkeer, kan Heemstede een zelfstandige gemeente blijven, wat hebben we over voor een klimaatneutrale gemeente, gaan we bouwen in het Manpadslaangebied en kan het zwembad blijven zoals het nu is? Uiteraard kunnen de mensen in de zaal ook reageren. De avond staat onder leiding van onafhankelijk voorzitter Hans Luiten.

De zes politieke partijen in Heemstede die meedoen aan de verkiezingen en hun lijsttrekkers zijn:

– Heemsteeds Burger Belang (HBB) – Annelies van der Have

– D66 – Sebastiaan Nieuwland

– VVD – Heleen Hooij

– CDA – Oscar Boeder

– GroenLinks – Eric de Zeeuw

– PvdA – Sjaak Struijf

De verkiezingen in Heemstede

Informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Heemstede is te vinden via www.heemstede.nl/verkiezingen. Op de dag van de verkiezingen, woensdag 21 maart, wordt ’s avonds in het raadhuis de voorlopige uitslag bekend gemaakt. De eerste uitslagen van de verschillende stembureaus worden verwacht tussen 22.00 en 22.30 uur. De totale voorlopige uitslag voor Heemstede wordt naar verwachting later op de avond bekend. Ook op deze avond in de Burgerzaal van het raadhuis is iedereen van harte welkom!

Reacties