Top 3 beste ideeën voor Heemstede

Foto: Gemeente Heemstede

Iedereen in Heemstede kon tot 4 december ‘Het beste idee voor Heemstede’ indienen. De jury heeft uit de 47 ontvangen ideeën een top 3 geselecteerd. Op 11 januari wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de winnaar bekend gemaakt. Samen met de indiener gaan we zorgen dat het idee ook uitgevoerd wordt. Ook kijken we wat we met de overige 46 ideeën kunnen doen.

De 3 genomineerden (in willekeurige volgorde):

2020 jaar van Adriaan Pauw

In dat jaar is het namelijk 400 jaar geleden dat Adriaan Pauw de heerlijkheid Heemstede kocht en zich daarna Heer van Heemstede mocht noemen. In dat speciale jaar kunnen verschillende activiteiten worden ontwikkeld voor jong en oud. Alles rondom 400 jaar Adriaan Pauw.

Marktkraam voor inwoners

Op de weekmarkt aan de Valkenburglaan ook kramen voor inwoners van Heemstede beschikbaar stellen. Hier kunnen inwoners dan hun eigen spullen aanbieden.

Pop-up bar

Tijdens de zomermaanden 3 x per week een bar met tijdelijk terras voor het raadhuis in Heemstede. Hier kunnen horecaondernemers, ZZP’ers, inwoners en vrijwilligers samenkomen en genieten van een hapje, drankje of afhaalmaaltijd van Binnenweg/Raadhuisstraat.

Meer weten? Stuur een e-mail naar

Reacties