Bibliotheek Heemstede van dinsdag 2 mei t/m vrijdag 5 mei gesloten

Foto: Charles Duijff

De bibliotheek aan het Julianaplein wordt verbouwd tot een multifunctioneel pand waarin verschillende partijen een plek krijgen.  De aannemer is op 24 april gestart met de eerste werkzaamheden in het gebouw.

In verband met de werkzaamheden gaat de Bibliotheek Heemstede intern verhuizen.  Daarom is de Bibliotheek van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 mei gesloten.  De Bibliotheek verhuist tijdelijk naar de rechtervleugel vanuit de hoofdingang.  De ingang van de Bibliotheek wordt verplaatst naar de Eikenlaan (de huidige personeelsingang).  Hier zullen dan ook fietsenrekken en invalide-parkeerplaatsen zijn.  (klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten)

Gevolgen interne verhuizing  De collectie dikt tijdelijk in; de jeugdafdelingen 0-8 jaar en 8-12 jaar blijven min of meer ongewijzigd in de Bibliotheek Heemstede.  De non-fictie boeken voor volwassenen én van de Young-afdeling slaat de Bibliotheek tijdelijk op in de Bibliotheek Haarlem Centrum.  Uit deze collecties kunt u boeken etc. reserveren.  De leestafel met een collectie kranten en tijdschriften en de multi-touchtafel staan tijdelijk in de hal van het raadhuis.  U bent daar van harte welkom tijdens openingstijden van het raadhuis.De publiekspc’s verdwijnen tot de Bibliotheek op haar definitieve plek zit.  Mocht u gebruik willen maken van een pc en/of willen printen dan bent u van harte welkom in de andere Bibliotheekvestigingen zoals Bloemendaal, Haarlem Centrum of Haarlem Schalkwijk.

Voor zover mogelijk zullen geplande activiteiten doorgang vinden op andere locaties in Heemstede. De Bibliotheek zal dit communiceren in haar digitale nieuwsbrief en in de Bibliotheek zelf.
Vanaf zaterdag 6 mei is de Bibliotheek Heemstede weer open.

Hieronder het plein voor de Bibliotheek en toegangsweg de JulianalaanMeer info op de site van de gemeente Heemstede, klik op INFO BIBLIOTHEEK

Reacties