Heemstede…Koningsdag 2017 in het Raadhuis en op het Wilhelminaplein

Foto: Charles Duijff

Ik geef u een impressie van enkele festiviteiten in Heemstede op Koningsdag… (klik op de foto’s hieronder om ze uit te vergroten)

Ik startte op het Raadhuis waar ’s middags vanaf 14.15 uur eerst de dragers van Koninklijke onderscheidingen werden ontvangen en daarna vanaf 15.00 een feestelijke- en gratis borrel werd geschonken met daarbij een heerlijk hapje.  Alles in het teken van ‘Oranje Franje’Hoe klein de wereld is bleek tijdens mijn (eerste) ontmoeting met burgemeester mevrouw Heeremans.  We blijken buurtgenoten uit onze jeugd en delen gemeenschappelijke kennissen zo bleek.  Mevrouw Heeremans poseerde even voor een leuke fotoNatuurlijk was gezorgd voor stijlvolle muziekProfessionele muziek op een aanvaardbaar volume,  waardoor men ook prettig met elkaar kon converseren…..

WILHELMINAPLEIN

Na een drankje en een hapje even wandelend naar het nabijgelegen Wilhelminaplein.  Traditioneel druk bezocht met ook daar goede muziek.  Ik kreeg een verlaat ontbijt (Breakfast in America) opgediend.  In muzikale vorm dan wel, want de band speelde zeer verdienstelijk  o.a. repertoire van Supertramp.. Ik begrijp dat ze naar de naam Super Tribute luisteren,  een symfonische superband met repertoire uit de jaren 70, 80 en 90….Zelfs de jongsten swingden op de band.  Onderstaande foto’s laten nog een extra zien hoe gezellig het allemaal was….en die ochtend op de Java- en Sportparklaan

AL MET AL EEN TOP-KONINGSDAG IN HEEMSTEDE !!

 

 

Reacties