Bestuurder Talitha van den Elst verlaat het Nova College

Talitha van den Elst
Talitha van den Elst
Foto: Aangeleverd

KENNEMERLAND / HAARLEMMERMEER – Talitha van den Elst vertrekt 1 september a.s. als lid college van bestuur van het Nova College.

Talitha over haar besluit: “Met enorm veel plezier heb ik zeven jaar gewerkt bij het Nova College. Een bijzonder mooie kwalitatief goede organisatie, met betrokken medewerkers, die dagelijks werken aan het voorbereiden van jongeren op hun toekomst. Door de grote veelheid aan thema’s, opleidingen en contacten binnen en buiten de organisatie is het een boeiende en relevante werkomgeving. Het is fijn samenwerken met zoveel inhoud gedreven collega’s op alle plekken in de organisatie. Deze organisatie wil ik nu verlaten, en dat kost mij moeite. De reden is dat de belasting van het dagelijkse woon/werkverkeer, die deze functie met zich meebrengt, te groot wordt.”

Marleen Barth, voorzitter raad van toezicht: “Wij hebben grote waardering voor hetgeen Talitha voor het Nova College heeft betekend. Met als laatste wapenfeit de nieuwe Kwaliteitsagenda die onder haar leiding tot stand is gekomen en waarin de visie van Nova heel mooi is verwerkt. In de afgelopen zeven hebben we haar leren kennen als iemand met een enorme passie en inzet voor de kwaliteit van het onderwijs en het belang van studenten en medewerkers, waarbij ze alles heeft gegeven wat ze in huis heeft. Hiervoor zijn wij haar heel dankbaar.”

De raad van toezicht start binnenkort het proces van opvolging.

Cookieinstellingen