Halve van Haarlem 2023: Kidsrun & Kabouterloop filmimpressie

Zondag 24 september 2023 werd de ‘Halve van Haarlem’-marathon gelopen. De redactie van Haarlem.nieuws.nl nam geen ‘halve’  filmmaatregelen, dus behalve de marathon werd ook de start van de Kidsrun en Kabouterloop op film vastgelegd. Van de kinderen ook de finish bovendien!

Tekst en film Charles Duijff, vele foto’s marathon: Wim Meijer (zie link naar artikel verderop)

Zo’n 4.000 deelnemers dit jaar en dus bepaald geen half gevulde Grote Markt! De lopers van de langere afstanden (max 21,1 KM) startten op de grote Markt van oost naar west en de Kabouterloop zowel als de Kidsrun vertrok vanaf de start richting het oosten. Enfin, oost west, thuis best…en ‘de wijzen komen uit het oosten’. Wijs om gezond te bewegen en nóg wijzer om hun kabouters (waar de meesten gelukkig volop in geloven) mee te laten doen aan dit sportieve evenement.

Omdat ik moest filmen had ik geen gelegenheid apart foto’s te nemen. Vanaf film is het gelukkig ook mogelijk foto’s te genereren. Wilt u genieten van vele prachtige sportfoto’s die mijn collega Wim Meijer op diverse lokaties nam, nogmaals, bezoek het artikel verderop!

De UITSLAGEN van de diverse afstanden zijn te vinden door hierop te klikken (website SportSupport).

Veel plezier tijdens het teruggenieten……

Bekijk hieronder het filmpje van de KABOUTERLOOP

BEKIJK HIERONDER het artikel van collega Wim Meijer, de start van marathon rond 11:15 uur en vele vele foto’s……

 

Halve van Haarlem: zonovergoten hardloopfeest met recordaantal deelnemers

——

 

 

Cookieinstellingen