Weekend vol spektakel tijdens DTM Races in Zandvoort

ZANDVOORT – Na het succesvolle weekeinde van de Historic Grand Prix begon afgelopen vrijdag in Zandvoort de DTM Races met sportwagens van Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Porsche en Mercedes-AMG.

Tot aan de terugkeer van de Formule 1 was het DTM-weekeinde steevast het grootste internationale DTM-evenement op het iconische duincircuit. En niet voor niets, want het weekend kent een spectaculair programma. Zo is er natuurlijk het hoofdevenement, de DTM race (na 4 jaar weer terug op Zandvoort) Maar er is nog veel meer! Zo is er een sterk startveld vol uitzonderlijke GT3 supercars van de ADAC GT Masters en ook de spectaculaire de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Verder tijdens het DTM weekend ook de F1 Academy, een nieuw FIA-kampioenschap met als doel om vrouwelijke coureurs klaar te stomen voor de Koningsklasse van de autosport: Formule 1.

In totaal staan er voor dit weekend 13 races op het programma maar eerst was er afgelopen vrijdag de “Free Practice Day”. John van der Wal van 023TVonline was erbij en maakte bijgaande impressie.

Cookieinstellingen