Vogelhospitaal houdt op 9 september eindelijk weer open huis

Foto: Julie, aangeleverd voor publicatie

Zoals vanouds wordt het een gezellige boel op de open dag bij het Vogelhospitaal in Haarlem-Noord. Corona en de vogelgriep gooiden afgelopen jaren de hekken dicht aan de Vergierdeweg 292 in Haarlem-Noord, maar nu is beperkte openstelling aan de voorzijde mogelijk.

Opvanggebied

Het opvanggebied van het Vogelhospitaal omvat: Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Spaarndam, Santpoort, Driehuis,
Velserbroek, IJmuiden, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en de Bollenstreek.

Natuurlijk neemt het hospitaal geen enkel risico en daarom is vrij rondlopen bij haar patiëntjes vanwege vogelgriep niet mogelijk. Wel is er een rondleiding door vrijwilligers zodat bezoekers toch delen van de professioneel ingerichte faciliteit kunnen zien. Ook zijn er interessante presentaties.
Om de inwendige mens van een hapje of drankje te voorzien, is er een gezellige cateringhoek. Bij het rad van fortuin zijn leuke prijsjes te winnen, ter bezichtiging staat er een Dierenambulance, er zijn informatiekraampjes en diverse kinderactiviteiten.

Vrijwilligers, bestuursleden en medewerkers vertellen met passie over hun werkzaamheden. Wie zich geroepen voelt, is van harte welkom zich aan te melden voor een van de vele vacatures.

Klik hier voor de Website van het Vogelhospitaal

Wanneer:

Zaterdag 9 september 2023, van 10.00 tot 16.00 uur. Vergierdeweg 292, Haarlem.

De toegang is gratis

 

 

Cookieinstellingen