Participatiekrant wijst de weg

Foto: Aangeleverd

Haarlem-Heemstede-Bloemendaal-Zandvoort: Zinvol werken, mee doen in de samenleving, collega’s hebben, arbeidsritme opdoen, het voorbereiden op de terugkeer in de (werkende) maatschappij. Zo maar een paar doelen voor burgers in de regio Haarlem. Om je te oriënteren is er nu de Participatiekrant.

Op 24 pagina’s bieden 40 organisaties informatie over hoe je mee kunt doen met allerlei soorten werkactiviteiten. Met een oplage van 6.000 kunnen heel veel mensen worden bereikt. De krant is gratis verkrijgbaar bij alle bibliotheekvestigingen, bij de vier gemeenten en bij Pasmatch. De krant is natuurlijk ook digitaal te bekijken en door te bladeren via https://www.yumpu.com/nl/document/read/65936965/participatiekrant.

De Participatiekrant volgt op de vier live edities van de Participatiemarkt, de digitale editie en op de serie podcastinterviews. De organisatie van al deze participatiediensten is in handen van Pasmatch, Bibliotheek Zuid-Kennemerland en de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort.

Cookieinstellingen