Bloemencorso Bollenstreek ‘steekdag’ donderdag 18 april 2024

Vrijdagavond 19 april rijdt de bloemencorso van de bollenstreek traditioneel ’s avonds met verlichting haar eerste tour door het dorp van Noordwijkerhout. Dit keer worden alle corsowagens ‘duurzaam’ voorzien van led-verlichting. De dagen daaraan vooraf worden de bloemen in de grote hal van Tennishal de Klinkenberg gestoken op de corsowagens, waarvan belangstellenden altijd massaal mee kunnen genieten.

(Tekst, foto’s en film Charles Duijff / video in artikel John van der Wal – 023TVonline)

De redactie van Nieuws.nl maakte een impressie van bloemen-steekdag donderdag 18 april in Tennishal de Klinkenberg in Sassenheim, waar koortsachtig werd gewerkt aan verassend mooie- en originele corsowagens. Ondermeer de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) rijdt mee met een corsowagen in verband met het 200 jarig jubileum van de KNRM in november 2024. Ook de dit jaar 75-jarige Keukenhof rijdt mee met een verrassend mooie corsowagen.

Hieronder een fotoimpressie. Bekijk ook het openingsfilmpje! Verderop treft u een link naar alle foto’s!Er waren zangkoren en bands die de tennishal muzikaal opluisterden.
KLIK HIER voor. alle. foto’s Bloemencorso ‘steekdag’ 18 april 2024

 

Cookieinstellingen