Nieuw Vennep: Unieke Vintage Fietsenbeurs ‘Retro Bike Fair’

Foto: Wilco van der Hoorn

Haal dit weekend in Nieuw Vennep je hart op aan de mooiste vintage fietsen, de mooiste onderdeeltjes en allerhande fietsaccessoires en stem mee voor de retro bike van het jaar!

Aanstaande Zondag de 17de is het in Nieuw Vennep weer tijd voor de jaarlijkse Retro Bike Fair.

Wilco van der Hoorn is trots organisator en fervent liefhebber van oude stalen rossen. Naast de ‘Retro Bike Fair’ wordt dit jaar ook weer de ‘Retro Bike of the Year Verkiezing’ gehouden. Het mooiste stalen ros wordt door de aanwezige liefhebbers van vintage fietsen uitgeroepen tot de mooiste retro fiets van het jaar.

Retro Bike Fair
Op deze beurs met meer dan 45 standhouders uit binnen- en buitenland vind je niet alleen klassieke (race)fietsen ook kun je er struinen tussen er allerlei onderdelen, wollen truien, frame’s en accessoires uit de vervlogen tijden van de wielersport.
Tevens is er deze dag de verkiezing van de Retro Bike of the Year.

Bezoekers ontvangen een stembiljet waarmee ze mede bepalen welke van die mooie pareltjes deze prestigieuze titel gaat krijgen. Vorig jaar ging de grote wisselbokaal naar een werkelijk prachtige Gios uit de 1948.

Heb je zelf een kanshebber voor de verkiezing? Neem dan je wonderschone tweewieler mee naar de beurs en zet hem op je standaardje in de rij met de andere beauties.

Locatie en tijden
Haverstraat 7
Nieuw Vennep
Van 10:00 tot 15:00 uur is de hal geopend voor bezoekers. Voor € 3 ben je binnen!

Cookieinstellingen