CIOS bestaat 75 jaar: buurtbewoners welkom voor sport- en spelmiddag 21 juni

Foto: CIOS

HAARLEM – Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp bestaat 75 jaar. Dat viert deze oudste opleiding voor sport en bewegen van Nederland onder meer in de projectweek ‘Vitaliteit in de Buurt’ van 19 tot en met 23 juni. De buurtgenoten van het CIOS, locatie Haarlem, zijn tijdens die week welkom op woensdagmiddag voor een activiteitenprogramma. Ook is er tijdens die week een CIOS75 (hard)looproute uitgezet van 7,5 km, waarbij een vitaliteitpakket te winnen is.

Vitaliteit is wat Nova College CIOS Haarlem Hoofddorp beweegt. Daarom gaan circa 900 studenten in de week van 19 juni met hun docenten vitaliteitsactiviteiten organiseren voor diverse doelgroepen in Haarlem en Hoofddorp: van kinderen in de buitenschoolse opvang tot ouderen met dementie in een zorgcentrum. In deze vitaliteitsweek brengen de studenten duizenden mensen in beweging.

Op woensdag 21 juni van 13.00 – 16.00 uur zijn de buurtbewoners van het CIOS locatie Haarlem welkom in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan om mee te doen aan een activiteitenprogramma met voor ieder wat wils. De activiteiten variëren van klimmen, skiën, stormbaan, fitness en sport en spel voor jong en oud.

CIOS75 looproute

De projectweek Vitaliteit in de Buurt begint met de opening van een 7,5 km lange (hard)looproute voor studenten, docenten en omwonenden. De route loopt van de huidige locatie van het CIOS in Haarlem aan de IJsbaanlaan naar de oorspronkelijke locatie Duinlust in Overveen en terug. Het CIOS daagt iedereen uit om mee te doen aan een challenge. Meer informatie is te vinden op webpagina novacollege.nl/cios75.

Cookieinstellingen