TandFris opent salon in Heemstede

Foto: TandFris

Goed nieuws voor een iedere Heemstedenaar die graag echt witte tanden heeft. Aan de Berkenlaan 2a is Salon TandFris geopend. De salon is gespecialiseerd in het veilig bleken van tanden.

Natuurlijk wit
Wie kent ze niet: de spierwitte gebitten van beroemdheden. IJswitte tanden die er net even té perfect uitzien. Maar eerlijk is eerlijk: een wit gebit ziet er wel verzorgd uit. Helaas krijg je een dergelijk gebit niet op natuurlijke manier voor elkaar. “De vraag is dan ook of we het zo wit moeten willen”, zegt Eske Scheele, visagist en mede-eigenaar van TandFris. “Social media hebben ons een onnatuurlijk idee van schoonheid meegegeven. Daar moeten we vanaf. Tegelijkertijd wordt niemand gelukkig van gele tanden. Daarom zijn wij TandFris geopend. Want een wit gebit, dat kan ook op een natuurlijke manier.”

Geen waterstofperoxide
Die manier blijkt onder andere uit de natuurlijke polijst- en bleekgels die TandFris gebruikt. Zo bevat de bleekgel géén waterstofperoxide, maar aloë vera, munt, kamille, granaatappelpitolie en bicarbonaat. In combinatie met een bleeklamp verwijdert de gel aanslag uit het glazuur. Tanden krijgen hun natuurlijke kleur terug. “De meeste gebitten worden op deze manier 14 en soms tot wel twintig tinten witter”, aldus Scheele.

Scheve bekkies
Bij TandFris verkiezen ze stralend boven perfect. Sigrid Vink, eigenaar van TandFris: “De meesten van ons moeten het doen met wiebelige bekkies en tanden die gewoon geel worden van alles wat we eten en drinken. Bij TandFris willen we laten zien dat je er stralend bij kunt lopen zonder dat je glazuur naar de knoppen gaat. We maken je niet Hollywood wit, maar wel véél en véél witter dan je was.”

Afspraak maken
Wie de natuurlijke aanpak van TandFris een keer wilt uitproberen kan online een afspraak maken via de website. Hou ook sociale media in de gaten, want TandFris komt regelmatig met aantrekkelijke kortingsacties. “Veilig en natuurlijk witte tanden voor iedereen, dat is het motto.”

Cookieinstellingen