Haarlemse Kerstmarkt 2021 gaat niet door

Foto: Charles Duijff

De gemeente heeft helaas moeten besluiten om de 28ste editie van de Haarlemse kerstmarkt te annuleren. Ondernemers staan op het punt hun inkopen te doen en hebben nu zekerheid nodig.

Bron gemeente:

Gezien de oplopende besmettingen, de recent aangescherpte coronamaatregelen en behoefte aan duidelijkheid bij de ondernemers is vandaag het besluit genomen de kerstmarkt niet door te laten gaan. Gezien de populariteit van dit mooie Haarlemse evenement zou het bezoekersaantal zeker weer hoog zijn. Het advies om 1.5m afstand te houden en drukte te mijden kan dan niet meer worden gegarandeerd.

Jos Wienen: “De teleurstelling is groot, heel groot, dat een prachtig evenement als dit in onze stad Haarlem niet door kan gaan. Het besluit moest echt nu genomen worden om verdere onnodige investeringen door ondernemers te voorkomen. We hopen van harte dat we er volgend jaar weer een mooi en speciaal evenement van kunnen maken.

Komende weken wordt bekeken of we nog een alternatieve invulling kunnen bieden om Haarlem, waar mogelijk, een mooie kerstsfeer te bieden”.

ONDERSTAAND KUNT U TOCH EEN BEETJE NAGENIETEN VAN WAT WAS in 2019

Cookieinstellingen