Mammoet stapt ook in als partner van Dutch Grand Prix

Foto:

Mammoet en Dutch Grand Prix hebben recent een ‘Event Supplier’-overeenkomst getekend waarbij de wereldwijde marktleider in transport- en hijsdiensten van grote en zware objecten materieel en medewerkers levert om snelle responsdiensten te bieden in het geval raceauto’s onmiddellijk van het circuit moeten worden getild tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Momenteel biedt Mammoet ook kraandiensten voor de bouwwerkzaamheden op het Circuit Zandvoort.

 

(bewerkt persbericht Heineken Formule 1 Dutch Grand Prix)

Legendarisch

Volgens topman Paul van Gelder van Mammoet is in Nederland de Formule 1-race op Circuit Zandvoort nu al legendarisch. ,,Na 35 jaar keert het evenement eindelijk terug naar ons land. Veel Nederlandse racefans kijken, net zoals Mammoet, uit naar dit unieke motorsportevenement”, zegt Van Gelder. Het bedrijf is trots op het feit dat ze een bijdrage hieraan mogen leveren.

Hoogwaardige prestaties

,,Formule 1 en onze kerndiensten hebben veel gemeen: in beide gevallen moeten hoogwaardige prestaties worden geleverd in zeer uitdagende omstandigheden, waarbij het succes dan afhangt van foutloos teamwerk”, zegt Van Gelder. Volgens de topman voelt Mammoet zich verbonden met de ambitie van de Nederlandse Grand Prix om van dit evenement het groenste van de Internationale Grand Prix te maken. ,,Die ambitie sluit heel goed aan bij de duurzaamheidsdoelen van Mammoet”, zegt hij.

Aan boord

Ook sportief directeur Jan Lammers van de Dutch Grand Prix is erg blij om Mammoet aan boord te hebben als partner voor de Formule 1 race die komende jaren op het Zandvoortse circuit plaats gaan vinden. ,,Ze zijn een bekende en betrouwbare speler wereldwijd en maken deel uit van de Nederlandse industriële erfenis, die meer dan 200 jaar teruggaat”, zegt Lammers. Volgens de voormalige Zandvoortse Formule 1 rijder is het doel van de organisatoren van de Dutch Grand Prix om mensen in Nederland te verbinden met een veilig en opwindend evenement. ,,Daarom zijn we blij te kunnen rekenen op de professionaliteit en expertise van Mammoet om dat te realiseren”, zegt Lammers.

De foto is van Chris Schotanus, Essay Produkties