Twee nieuwe buslijnen in Heemstede per 3 september 2017

Op zondag 3 september 2017 start de nieuwe dienstregeling van Connexxion. In Heemstede gaan dan twee nieuwe buslijnen rijden.

Dit zijn de lijnen 7 en 14.

Lijn 7

Rijdt tussen het station Heemstede-Aerdenhout en het Spaarne Gasthuis. Hiervoor zijn nieuwe bushaltes gemaakt bij de entree van het Spaarne Gasthuis, de César Francklaan, de H.W. Mesdaglaan en op het Jan Miense Molenaerplein. Daarnaast stopt de bus op bestaande haltes van de Heemsteedse Dreef en het station Heemstede-Aerdenhout.

Lijn 14

De nieuwe route is: station Hillegom – Bennebroek – De Glip – Station Heemstede-Aerdenhout- station Haarlem- pont Buitenhuizen (heen en terug). In Heemstede zijn er nieuwe haltes bij de Linnaeushof en bij de Prinsenbrug op De Glip.
De dienstregeling van lijn 14 is zo gemaakt dat er ongeveer een half uur zit tussen lijn 4 en lijn 14 op het trajectdeel waar deze elkaar overlappen.

Overige buslijnen

De andere buslijnen in Heemstede blijven dezelfde route rijden als nu, maar kunnen gewijzigde vertrektijden hebben. Klik voor de actuele dienstregelingen en de reisplanner op CONNEXXION

 

Reacties