HBC Heemstede sport zonnig, feestelijk en bovendien voor een prachtig doel

Foto: Charles Duijff

We wonen met z’n allen in Heemstede niet in een zonnige omgeving,  we sporten daar ook.  Sportief ook als het gaat om (financiële) steun aan Kinderboerderij Het Molentje in Groenendaal.

Zaterdag 20 mei was ik op het feestelijke terrein van voetbalvereniging HBC Heemstede.  De DJ draaide zonnige muziek,  het was het grootste deel van de dag zonnig en alle bezoekers waren in een zonnig humeur.  (Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten) Tal van activiteiten die dag….. jong en oud vermaakte zich !  (Hieronder een kort filmpje)

Er was een Bokke-tournooi,  voor de jeugd was er het nodige te doen en er werd financiële steun gezocht voor Kinderboerderij ’t Molentje te Groenendaal.  Hoeveel deze sponsor-actie heeft opgeleverd wordt ongetwijfeld bekend gemaakt op de Facebook-pagina en de website van HBC,  waarvan u de site-links onderaan dit artikel vindt…. LIEFDE VOOR DE KINDERBOERDERIJ,  maar ook LIEFDE IN DE KINDERBOERDERIJ……..Mooie bokken buiten de kinderboerderijen erin natuurlijkIk schreef het al,  een sportieve middag !! Trots als een Pauw op deze clubDat geldt zeker ook voor de voorzitter van HBC, de heer Rob Roomeijer.  Hij genoot zichtbaar van alles om hem heen….Geniet met hem van alle gezellige foto’s van ondermeer ook de uitstekende band Different Cook,  die het rond 16.00 uur overnam van de DJ met swingende muziek…. (De DJ verdient ook alle lof) Different Cook….Ja dat swingde….dat is nogeens ‘andere Koek’Ook namens de volière-bewoners uit Groenendaal (hier de heer Zebravink) hartelijk dankWEBSITE LINKS

HBC voetbalvereniging

HBC voetbalvereniging op facebook

Reacties

Cookieinstellingen